CHICAGO

diumenge, 23 de gener del 2011

Chicago o com es coneix a America The Windy City.
Gracies a l’anterior feina abans de posarme a estudiar e tingut el plaer de poder gaudir d’aquesta ermosa ciutat situada al estat d’Illinois i a la llera del llac Michigan varies vegades.


Sincerament una de les ciutats mes acollidores en las que he tingut el plaer d’estar. 
Tot i tenir un clima molt fred al hivern, no m’importa dir que es una ciutat on no m’importaria viure duran un temps.
Ciutat de grans edificis amb el riu Michigan que creua la ciutat i la divideix de Nord a sud, el millor es la seva zona d’oci del centre amb gran quantitat de Bars Restaurants.


Recomano anar un dia sopar al Harry Carey’s Restaurant, mític per ser propietat del famós comentarista dels Chicago cubs  on fan els millors filets de la ciutat per no dir del mon. 


Es un lloc ideal per anar a fer una copa al seu bar i després un bon sopar.
També recomano anar a la famosa Pizzeria Pizza Uno on fan les originals Chicago deep dish Pizza.
A mes la ciutat es caracteritza per ser un referent per el que fa la música Jazz en directe.

Podria estar escrivint pagines i pagines sobte aquesta meravellosa ciutat però el millor que puc fer es empènyer a que la visiteu i la visqueu per vosaltres mateixos.
A mes si teniu l’oportunitat seria molt bo que anéssiu a veure un partit dels Chicago cubs i visitar altres pobles de l’estat d’illinois.

1 comentaris:

Yago Infiesta ha dit...

Quina enveja, m'agradaria molt anar a chicago a veure la ciutat i menjar-me un bon filet al restaurant aquest que dius, a la que m'ho pugui permetre fare un viatget als EUA per visitar diferents ciutats.

Publica un comentari a l'entrada